Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dream State – “Monsters”

Vorig jaar kwam Dream State via Primrose Path met een geweldige introductie in de muziekindustrie. Hun debuutplaat bevat alles wat je van een emocore plaat verwacht en meer. Dat is vooral te danken aan de strakke muzikaliteit die zowel toegankelijk als hard klinkt, en door de vocals van frontvrouw CJ Gilpin. De band zit duidelijk niet stil, want een jaar na de release van die plaat komt nu “Monsters” uit. Wederom bewijst de band dat we hun volledige potentieel nog niet hebben gehoord.

“Monsters” start weliswaar tamelijk zacht en even dachten we dat de groep zich ging laten vangen aan het meer popgetinte genre zoals PVRIS dat deed. Niets is echter minder waar, het blijkt een opbouw naar een meer furieuze uitspatting. Eens alle gitaren zich in het geheel mengen en Gilpin iets agressiever gaat zingen, worden we helemaal in het geheel meegezogen. De monsters duiken op, maar we nodigen ze gewoon mee uit in de moshpit. De song is dan ook een hoopgevend, maar stevig nummer waarvoor Dream State ondertussen bekend staat.

28 oktober 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief