Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eliza & the Delusionals – “Sentimental”

© Luke Henery

Vanuit het verre Australië kwam de muziek van Eliza & the Delusionals vandaag tot bij ons gewaaid, en we vragen ons af waarom dat nog niet eerder is gebeurd. De band rond Eliza Klatt steekt haar ambities niet onder stoelen of banken: ze willen steevast een van de grootste namen in de muziekindustrie worden. Na een paar jaar muziek te maken, is dat nog niet gelukt, maar de kwaliteit, die mag er zeker zijn. Na een ep eerder dit jaar zou je denken dat de Australiërs het even rustiger aan zouden doen, maar niets is minder waar. Vandaag zijn ze alweer terug met nieuw materiaal in de vorm van “Sentimental”: een leuke indierocksong met een tikkeltje roze.

Het nieuwste exemplaar van Eliza en haar band komt al heerlijk euforisch op gang dankzij de dromerige gitaren. Als de zangeres er zelf bijkomt, zijn we eigenlijk al helemaal verkocht. Er zit een leuk tempo in het nummer, waardoor het nooit echt tot een ontploffing komt. Dat is ook helemaal niet nodig op “Sentimental”, want het kabbelt lekker voort. Met wat betoverende effectjes die op de hardere elementen worden geplaatst, hebben de Australiërs een leuk nummer gemaakt om op weg te dromen. De softe touch zorgt dan ook voor dat roze sfeertje. Een naam om te onthouden dus, Eliza & the Delusionals. Wij hopen in elk geval mee op wat meer naambekendheid.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

23 oktober 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief