Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Megadeth, A Day to Remember, Bullet for My Valentine en negen andere namen voor Graspop 2021

© CPU – Nathan Dobbelaere

We worden om de oren geslagen met slecht nieuws voor de cultuursector, maar met ons laatste sprankeltje hoop duimen we voor een perfecte festivalzomer in 2021. Aan de line-ups zal het alvast niet liggen, want ook Graspop vult de affiche vandaag verder aan met twaalf nieuwe namen. Op donderdag komen Amaranthe, Creeper, Suicidal Tendencies en Bullet For My Valentine af. Op vrijdag vervoegen Perturbator en The Pretty Reckless de affiche, terwijl de organisatie op vrijdag opnieuw enkele prominente namen zoals Ihsahn, Monster Magnet en de iets bekendere A Day To Remember verwelkomt. Op zondag tot slot imponeert de groep met thrashpioniers Megadeth, maar ook Spiritbox en het Belgische Bütcher zullen op de laatste dag van Graspop te zien zijn.

In totaal zijn er nu 114 bands bevestigd. Mensen die hun tickets voor de editie van vorig jaar wilden omruilen, zijn te laat, en zo zijn er nog tickets vrijgekomen voor komend jaar. Op 26 oktober vanaf 10u kan je die aankopen via de site. Als alles goed gaat, zie je al deze bands aan het werk op 17, 18, 19 en 20 juni in Dessel.

23 oktober 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief