Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ViVii – “Rendezvous”

Een vleugje magie toevoegen aan de saaie werkelijkheid is het doel van Caroline en Emil Johnson en om die reden hebben ze samen met Anders ViVii opgericht. De bitterzoete muziek bevat keer op keer dromerige aspecten die rust uitstralen. Met “Savant” wist de groep vorig jaar al een hitje te scoren en ook de rest van het toen uitgebrachte debuutalbum is fijn. Eerder dit jaar kregen we al onder meer “Summer of 99” te horen, dus het ziet er naar uit dat er al een nieuw album zit aan te komen van deze Zweedse band.

“Rendezvous” is opnieuw een rustgevend lied waarbij wegdromen geen uitdaging is. De samenzang van Caroline en Emil gaat mooi samen met de muziek, die doorheen het nummer steeds grootser lijkt te worden. Het barst nooit helemaal los, maar dat past ook niet echt bij ViVii. Op een subtiele manier tovert het trio een glimlach op ons gezicht en doen ze al onze zorgen even vergeten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 oktober 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief