Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pentatonix – “Be My Eyes”

Aca-scuse me? Geen nieuwe cover deze keer van a-capellagroep Pentatonix, maar een originele single én een gloednieuw origineel album. Sinds de vijf zangers in 2011 The Sing Off wonnen, hebben ze een lange, succesvolle weg afgelegd, inclusief drie Grammy Awards en achttien miljoen abonnees op YouTube. Hun versie van “Hallelujah” werd al meer dan vijfhonderd miljoen keer bekeken en ook hun recente cover van “Mad World” doen het goed.

De groep kiest in tegenstelling tot hun recente covers niet voor een typische collagevideo, maar danst gezellig rond in een decor van glazen en spiegels. “Be My Eyes” klinkt dan ook speels en het refrein zing je al snel mee. Kirstin neemt de lead voor deze original op zich, Scott en Mitch zorgen voor de achtergrondmelodieën bovenop de basstem van Matt en beatboxskills van Kevin. Met dit luchtig nummer komt Pentatonix alweer vernieuwend uit de hoek.

Op het album The Lucky Ones is het nog wachten tot 12 februari 2021, vooruitbestellen is al mogelijk. Tickets voor hun uitgestelde concert in Vorst Nationaal op 3 juni 2021 zijn ook nog verkrijgbaar.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 oktober 2020

About Author

Kato Coppens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief