Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single S10 – “Achter Ramen” (feat. Zwangere Guy)

Het is nu al een aantal keer dat we S10 (lees: Stien) zien langskomen met een nieuwe single. Amper negentien jaar en al singles met onder andere Ares, Sticks en Yung Nnelg. Haar mix van zang, rap en spoken word zorgt voor een uniek geluid en een stijl die op haar jonge leeftijd alleen maar beter kan worden. Met het team van Noah’s Ark brengt ze binnenkort een nieuw album uit en we zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat.

“Achter Ramen” heeft een vibe die je verwacht van een samenwerking van S10, Zwangere Guy en Stab als producer. Donker, echt en gevoelig. S10’s teksten zitten vol emotie en zinnen die ons meenemen naar haar specifieke verhaal en hetgeen zij naar buiten wil brengen. Ook Zwangere Guy komt zeer emotioneel over op dit nummer. Hij rapt over het leven vroeger en nu, hoe hard hij moest zoeken naar zichzelf en naar wat hij wou doen. Het is zeer mooi om te zien hoe het Brusselse accent de track aanvult. Opnieuw een mooie samenwerking van de jonge Nederlandse, dit keer met Brusselse rapvader Zwangere Guy, benieuwd of we nog zulke verrassingen gaan vinden op haar album.

S10: InstagramFacebook

Zwangere Guy: InstagramFacebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
LiveRecensies

Zwangere Guy @ de Vaartkapoen: Meten en zweten

Er laaide gisteren een zucht van opluchting en blijdschap door de Vaartkapoen in Molenbeek. De mythische zaal is na enkele jaren renovatiewerken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.