Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tragic Sasha – “Movie Star”

Wie van zachte popmuziek en een heldere stem houdt, is bij Tragic Sasha aan het juiste adres. Tragic Sasha is een alias voor de Britse singer-songwriter Sasha Gurney. Ze beheert zelfstandig haar eigen artiestenproject, schrijft en produceert liedjes, regisseert muziekvideo’s, maakt artwork en onderhoudt contacten met management, online pers en labels binnen de muziekindustrie.

Haar liedjes zoals “Shh“, “Tornado“, “Pushover” en “Cake” bevatten vaak boodschappen die kunnen helpen in onzekere tijden. Ze gaan over het omgaan met de onzekerheden van het millenniumleven, foute vrienden, dronken feestjes en nutteloze sadboys. Met het nummer “Movie Star” laat Tragic Sasha haar melancholische kant horen. Haar klare stem in combinatie met de rustige piano akkoorden zorgen voor een mistroostige sfeer. De tekst, die ze samen schreef met songwriter en producer Scott Colcmobe beschrijft een gevoel van leeglopen en niet opgewonden voelen door het leven.

Sasha is een zeer gedreven singer-songwriter, ze heeft onlangs twee London headlineshows uitverkocht en is zich aan het voorbereiden voor haar derde in november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.