Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Megan Thee Stallion – “Don’t Stop” (feat. Young Thug)

Terwijl Cardi B nog op haar lauweren rust na het monstersucces van “WAP” is feature Megan Thee Stallion alweer in de studio gekropen. Toch moeten de voorbije maanden geen aangename tijd geweest zijn voor deze Hot Girl. Net voor de release van “WAP” geraakte ze in een schietincident verwikkeld waarbij ook rapper Tory Lanez betrokken was. Na heel wat geheimhouding bleek hij zelfs de schutter te zijn die Megan aan beide voeten had verwond. Daarop volgde nog een hele controverse rond de promotie van zijn recentste album, dus het kan bijna niet anders of Lanez is #cancelled. De voeten van Megan Thee Stallion daarentegen lijken volledig genezen, want de vrouw staat sterker dan ooit in haar schoenen. Dit is maar al te duidelijk op haar nieuwste single “Don’t Stop”.

Het nadeel van een hit is dat je volgende release al snel daarmee vergeleken zal worden. Hetzelfde lot is ongetwijfeld ook Cardi B toebedeeld. Zo kunnen we er niet aan doen om tijdens het begin van “Don’t Stop” een gelijkaardige flow uit “WAP” te herkennen. Gelukkig is Megan er niet vies van om een versnelling hoger te schakelen, wat ze dan ook vrij snel doet. ‘Attitude bad, pussy too good / When he say, “Fuck me” I tell him, “Fuck me good”‘; het mag duidelijk zijn wie in de stal de broek draagt. Young Thug verschijnt even om een mannelijk tegengewicht te geven aan Megans seksueel getinte teksten, maar hij blijft wat verschuild in haar schaduw. Laten we ook eerlijk zijn: we hebben mannen al vaak genoeg horen rappen over seks.

“Don’t Stop” is de voorbode van Megans debuutalbum. Wanneer dat echter uitkomt, is nog niet geweten.

Megan Thee Stallion: Facebook / Instagram / Twitter

Young Thug: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 oktober 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief