Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ella Mai – “Not Another Love Song”

Wie een grote r&b fan is en nog niet gehoord heeft van Ella Mai, moet dringend zijn of haar playlist bijschaven. De Engelse singer-songwriter debuteerde in 2018 met haar eerste naamloze album. Op dat album kan je singles terugvinden zoals “Boo’d Up” en “Trip” waarbij die eerste het heel goed deed in de hitlijsten. Na haar debuut werd ze genomineerd voor de Grammy Award van beste r&b album. Datzelfde jaar tourde ze samen met Bruno Mars als zijn voorprogramma en ze zong eind vorig jaar mee op het nummer “Don’t Waste My Time” van Usher.

Dat het hard gaat voor Ella Mai, moeten we je niet meer zeggen. Ze schreef haar nieuwe single “Not Another Love Song” samen met Varren Wade, die ook meeschreef aan het nummer “Trip”. “Not Another Love Song” gaat over verliefd worden, maar dit niet willen toegeven. Het is met andere woorden dus een heel gevoelig nummer geworden. Muzikaal maakt Mai gebruik van een simpele beat en rustige melodie en dat in combinatie met haar rustgevende stem en een aanstekelijk refrein zorgt voor een heel fijn smooth liedje. Ella Mai’s perceptie van haar krachtige emotie is verwant aan klassieke r&b uit de jaren ’90. Zelf zit ze vol met zelfvertrouwen en affiniteit wat erop wijst dat dit niet het laatste zal zijn dat we van haar te horen zullen krijgen.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florrie - "Kissing In the Cold"

Van een self-made woman gesproken: de Engelse Florence Ellen Arnold, die door het muzikale landschap trekt als Florrie, is al meerdere jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.