Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ella Mai – “Not Another Love Song”

Wie een grote r&b fan is en nog niet gehoord heeft van Ella Mai, moet dringend zijn of haar playlist bijschaven. De Engelse singer-songwriter debuteerde in 2018 met haar eerste naamloze album. Op dat album kan je singles terugvinden zoals “Boo’d Up” en “Trip” waarbij die eerste het heel goed deed in de hitlijsten. Na haar debuut werd ze genomineerd voor de Grammy Award van beste r&b album. Datzelfde jaar tourde ze samen met Bruno Mars als zijn voorprogramma en ze zong eind vorig jaar mee op het nummer “Don’t Waste My Time” van Usher.

Dat het hard gaat voor Ella Mai, moeten we je niet meer zeggen. Ze schreef haar nieuwe single “Not Another Love Song” samen met Varren Wade, die ook meeschreef aan het nummer “Trip”. “Not Another Love Song” gaat over verliefd worden, maar dit niet willen toegeven. Het is met andere woorden dus een heel gevoelig nummer geworden. Muzikaal maakt Mai gebruik van een simpele beat en rustige melodie en dat in combinatie met haar rustgevende stem en een aanstekelijk refrein zorgt voor een heel fijn smooth liedje. Ella Mai’s perceptie van haar krachtige emotie is verwant aan klassieke r&b uit de jaren ’90. Zelf zit ze vol met zelfvertrouwen en affiniteit wat erop wijst dat dit niet het laatste zal zijn dat we van haar te horen zullen krijgen.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.