Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maths Time Joy & Kevin Garrett -“Two Steps”

Vandaag werd het nieuwe nummer “Two Steps” van Maths Time Joy samen met Kevin Garrett op de wereld losgelaten. Dat dit nummer in onze oren vrijwel direct klinkt als een wereldhit, hoeft niet te verbazen. Het nieuwe “Two Steps” is immers een samenwerking van twee nieuwe topartiesten. Maths Time Joy is een Britse singer-songwriter, remixer, DJ en producer. Hij werd getipt als een van de beste nieuwe acts in de Londense muziekscene. Voorlopig blijft hij daar nog wat onder de radar, maar hij heeft in zijn carrière al samengewerkt met namen als Snakehips, Mahalia en Gallant. Zijn samenwerking met Gallant werd bovendien ook nog eens beloond met een Grammy nominatie.

Met enkele miljoenen streams op Spotify blijft Kevin Garrett iets minder onder de radar. Deze rijzende ster uit Pennsylvania bracht al eerder twee eps uit, een volledig album en schreef voor Beyonce ‘s album Lemonade “Pray You Catch Me”. Zijn werk voor Beyonce werd ook beloond met een Grammy nominatie, en het nieuwe “Two Steps” kan met al deze Grammynominaties dus enkel maar een succes worden.

Het nummer heeft een hoog popgehalte met een alternatief kantje en een hint naar r&b. De melodie van het nummer is enorm catchy, de eerste persoon die vier minuten lang kan stilzitten tijdens het beluisteren van dit lied moet zich nog melden. Het nummer begint met een mysterieuze intro die ons doet denken aan de sound van The 1975, maar al snel volgt de catchy beat waardoor het een echt popnummer wordt. Het lied is zo catchy omdat er een goede bas in het nummer zit en het refrein is heel meezingbaar. Het lied luisteren doe je op eigen risico, want dat refrein gaat nog weken blijven hangen.

Maths Time Joy: Facebook / Instagram / Twitter

Kevin Garrett: Facebook / Instagram

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Birdy - "Surrender"

Birdy – een alias voor de Engelse zangeres Jasmine van den Bogaerde –  is vooral bekend om haar zachte stem en haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joshua Bassett - "Lie Lie Lie"

Joshua Bassett heeft met zijn derde single “Lie Lie Lie” het begin van het nieuwe jaar goed ingezet. De hoofdrolspeler uit High…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single puntjudith - "Missen"

Nederlandstalige muziek is in een onmiskenbare opkomst. Sinds Bazarts verovering, krijgt de taal en in het specifiek bij onze Noorderburen, meer aandacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.