Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ashton Irwin – “Skinny Skinny”

Ashton Irwin, beter gekend als lid van de Australische poprockband 5 Seconds Of Summer, brengt op 23 oktober zijn debuutalbum Superbloom uit waar hij aan gewerkt heeft tijdens de lockdown. In deze periode voelde de zanger zich zeer neerslachtig en dit zag hij als een kans om zichzelf een duwtje in de rug te geven en iets te creëren. Hij geeft ons dan ook een voorproefje door de single “Skinny Skinny” uit te brengen met een videoclip.

“Skinny Skinny” gaat over je niet volledig thuis voelen in je eigen lichaam en twijfelen aan jezelf. In de videoclip, die mede-geregisseerd is door de zanger, zie je dan ook dat hij voor de spiegel staat en een verhaal vertelt door middel van choreografie. Hij vindt het namelijk belangrijk dat alles wat te maken heeft met een negatief zelfbeeld wordt aangekaart. Deze duidelijke boodschap ondersteunt hij uitermate goed door de sterke songtekst. Dat Ashton Irwin een fan is van de jaren zestig, is sterk aanwezig in “Skinny Skinny”. Je hoort duidelijk dat dit liedje een heel stuk donkerder klinkt dan gewoon pop en dit sluit perfect aan bij zijn stem. De fans van de band zullen de single hierdoor zeer appreciëren vanwege de persoonlijke toets.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chevelle - "Remember When"

Al twee decennia lang is Chevelle de ultieme band voor zij die houden van stevige muziek zonder te veel gebrul. Het alternatieverocktrio…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Koala Disco - “Tiny Noise”

Een dikke maand na “Dirt and Water” is Koala Disco al terug met een nieuwe single. “Tiny Noise” toont duidelijk de ambitie…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophie Blair – "Are You thinking About Me"

Sophie Blair is een 22-jarige violiste uit Provo, Utah in de Verenigde Staten. De Amerikaanse debuteert met haar single “Are You Thinking…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.