Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ashton Irwin – “Skinny Skinny”

Ashton Irwin, beter gekend als lid van de Australische poprockband 5 Seconds Of Summer, brengt op 23 oktober zijn debuutalbum Superbloom uit waar hij aan gewerkt heeft tijdens de lockdown. In deze periode voelde de zanger zich zeer neerslachtig en dit zag hij als een kans om zichzelf een duwtje in de rug te geven en iets te creëren. Hij geeft ons dan ook een voorproefje door de single “Skinny Skinny” uit te brengen met een videoclip.

“Skinny Skinny” gaat over je niet volledig thuis voelen in je eigen lichaam en twijfelen aan jezelf. In de videoclip, die mede-geregisseerd is door de zanger, zie je dan ook dat hij voor de spiegel staat en een verhaal vertelt door middel van choreografie. Hij vindt het namelijk belangrijk dat alles wat te maken heeft met een negatief zelfbeeld wordt aangekaart. Deze duidelijke boodschap ondersteunt hij uitermate goed door de sterke songtekst. Dat Ashton Irwin een fan is van de jaren zestig, is sterk aanwezig in “Skinny Skinny”. Je hoort duidelijk dat dit liedje een heel stuk donkerder klinkt dan gewoon pop en dit sluit perfect aan bij zijn stem. De fans van de band zullen de single hierdoor zeer appreciëren vanwege de persoonlijke toets.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

24 september 2020

About Author

Nadia Snoussi


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief