Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joy Oladokun – “If You Got A Problem”

Joy Oladokun is een queer Afro-Amerikaanse vrouw die opgroeide met country en folkmuziek. Het schiep haar tot de muzikale vrouw die ze nu is. Joy haar muziekgenre kun je dan ook best omschrijven als folkmuziek met persoonlijke woorden en gedachten in verwerkt. Zo heb je onder andere haar liedje “Sunday”, dat gaat over twaalfjarige Joy die naar de kerk ging en iemand nodig had om tegen haar te zeggen dat het oké is om queer te zijn en tegelijk geluk te vinden. Veel van haar nummers reflecteren dat ook. Zo wil ze dat iedereen in de LGBTQIA en zwarte community zijn plek en geluk kan vinden en ze hoopt dat haar muziek hierbij kan helpen.

Haar recentste album verscheen pas in juni, maar nu al heeft ze een nieuwe single. Joy doet haar naam zeker een eer aan want ze tovert iedere keer haar donkerste gedachten om in positieve boodschappen om. Dat kan je onder andere horen op “If You Got A Problem”. Als je goed luistert, word je al snel meegetrokken door de zachte melodie van de piano en dit laat ons in combinatie met haar krachtige stem helemaal omverblazen. Het liedje gaat dan ook over het klaarstaan voor je dierbaren en ze door moeilijke tijden helpen. Je staat er nooit helemaal alleen voor en dat wil ze benadrukken. In dit liedje laat ze haar emotionele kant zien aan de buitenwereld.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

21 september 2020

About Author

Nadia Snoussi


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief