Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tom King – “Hiding Away”

Hij mag dan wel nog maar achttien lentes jong zijn, aan ambities geen gebrek bij de opkomende zanger Tom King. Hij bracht nog maar vier singles uit, maar wist hiermee al bescheiden successen te vieren die hem onder andere artikels in het gerenommeerde Wonderland Magazine opleverde. Nu zijn carrière stilaan van de grond gaat, waagt hij zich met zijn nieuwe release aan een grotere stap.

Op “Hiding Away” horen we een charmante popzanger met een mooie stem, die zijn emoties in muziek kwijt kan. Het mag dan wel allemaal berekenbaar zijn, toch heeft de track iets schattig en soulvol waardoor je blijft luisteren. Er ontbreekt niets en er komt ook weinig te kort, wat laat zien dat Tom King al zeer goed weet welke richtig hij verder op wilt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief