Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single I See Rivers – “ITILMTBWIA”

Floatpop is het genre waarmee I See Rivers zichzelf omschrijft en bij het beluisteren van hun muziek drijven we inderdaad weg naar een andere wereld. Het Noorse trio bestaat uit Eline, Gøril en Lill en allemaal spelen ze verschillende instrumenten. De samenzang wist al mensen doorheen heel Europa samen te brengen op uitverkochte optredens en dat nog voor ze een eerste album uit hebben. Die is ondertussen wel al opgenomen en verschijnt binnenkort!

Het nieuwe “ITILMTBIA” is iets rustiger dan oudere nummers als “Give Up” en “Play It Cool“, maar weet minstens een evengrote indruk na te laten. Beginnen doet het trio met een rustige elektrische gitaar en enkele feeërieke pianogeluiden vooraleer de zang erbij komt. De stemmen van Lill, Eline en Gøril klinken samen wat als fragiele elfjes en hebben zo iets weg van Aurora. Het rustige nummer warmt op eens de derde minuut is ingegaan en tijdens de hoofdzakelijke instrumentale outro worden er nog wat laagjes aan mooie lied toegevoegd. Het voelt wat aan als een droom en dat is geen wonder als je weet dat de titel staat voor ‘I think I like myself the best when I’m asleep’.

Op 2 oktober komt Deep & Rolling Green uit.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief