FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Judas Priest, Volbeat, Korn, Deep Purple, Faith No More, The Offspring en 97 anderen komen (terug) naar Graspop 2021

© CPU – Sven Michiels

Graspop was een van de eerste grote Belgische festivals die dit jaar sneuvelde, maar vandaag is er een hele lading namen aangekondigd voor de editie van volgend jaar. Dat brengt het totaal op de affiche naar meer dan honderd artiesten voor het metalfestival. In de lijst van nieuwe namen zit er opnieuw een mooie afwisseling tussen bekende en minder bekende groepen.

Net als vele andere festivals, neemt ook Graspop een groot deel van zijn line-up van 2020 mee naar het volgende jaar. Zo krijg je toch nog de kans om onder meer Faith No More, Korn, Deep Purple en Judas Priest aan het werk te zien. Deze headliners blijven behouden en worden op donderdag aangevuld door Volbeat. De organisatie belooft trouwens nog meer headliners. Iets om naar uit te kijken dus.

We krijgen ook heel wat andere herbevestigingen die wat kleiner op de affiche komen te staan. Denk maar aan Deftones, Alestorm, Bury Tomorrow, Foreigner, Killswitch Engage, Sepultura, The Offspring, Fleddy Melculy, Mastodon, Opeth, Alcest, Rival Sons, Skillet, Stake en Steel Panther.

Verder gloednieuw op de affiche: op donderdag 17 juni onder meer Baroness, Black Star Riders, Dropkick MurphysGojira, Wardruna en While She Sleeps. Op vrijdag Amenra, Jinjer, Stick Yo Your Guns, The Black Dahlia Murder en Twin Temple en op zaterdag Joyous Wolf, Kontrust, Levara en Saxon. Tot slot krijgen we op zondag drie gloednieuwe namen met Crossfaith, Diamante, en Enthroned.

Eerder werd voor zondag al Aerosmith herbevestigd en zo wordt de laatste dag alvast in schoonheid afgesloten.

Er zijn natuurlijk nog veel meer namen herbevestigd. De volledige line-up en meer info vind je op de website van Graspop 2021.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Graspop maakt affiche compleet met onder andere John Coffey, Fleddy Melculy en Deez Nuts

Nu het festivalseizoen bijna voor de deur staat, maken steeds meer organisatoren hun line-up compleet. Ook Graspop lost vandaag zijn laatste namen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Graspop vult affiche aan met o.a. Turnstile, Limp Bizkit, Heart, Mr. Bungle en Architects!

Goed nieuws voor Graspop-liefhebbers die hun kerstcentjes nog niet hebben uitgegeven, want het festival brengt ons weer een nieuwe lading aan namen!…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Alice Cooper komt naar Graspop 2024!

Sinds enkele weken komt Graspop Metal Meeting haast met regelmaat van de klok met heugelijk nieuws en hun nieuwste nieuwtje is de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.