Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single High Tropics – “Caroline”

Wat eerst een project was van singer-songwriter Josh Stewart, ontwikkelde zich al snel tot een band die voor tropische sferen zorgt. High Tropics, afkomstig uit Queensland in Australië, bestaat uit getalenteerde muzikanten die met hun aanstekelijke melodieën wel eens de kans hebben om de liefhebbers van het genre indiepop te veroveren. De leden van High Tropics brachten dit jaar al twee singles uit, maar jammer genoeg is er nog geen debuutplaat te bespeuren. Tot dan kunnen we genieten van een nieuw nummer, dat spontaan de zon terug laat schijnen.

Bij “Caroline” vallen de gitaren meteen met de deur in huis. Het typische indie deuntje, met een vleugje rock doet verlangen naar een dag aan het strand. Wanneer de stem van Josh Stewart, de frontman, een intrede maakt, stijgen de temperaturen nog meer. Hij geeft een nostalgisch gevoel dat doet denken aan The Strokes. Het is een typisch liefdeslied met een melodie die regelmatig in herhaling valt, wat een gewoonte blijkt te zijn van de band. Ondanks het gebrek aan afwisseling, blijft het nummer hangen. Wie Caroline ook mag zijn, ze is de reden dat High Tropics voor opbeuring zorgt in deze sombere zomer.

Facebook / Twitter / Instagram

 

8 september 2020

About Author

Louise Vilenne Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief