Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Melody Gardot & Sting – “Little Something”

Zoals jazzzangeres Melody Gardot zelf verklaarde, zijn samenwerkingen essentieel om als artiest recht te blijven in deze uitdagende tijden. Ze is dan ook niet aan haar proefstuk toe: in juni nodigde ze muzikanten van over de hele wereld uit om digitaal bij te dragen aan haar single “From Paris with Love”. Het resultaat werd een knappe videoclip met een sterke boodschap van hoop en liefde, deinend op Gardots warme soundtrack. Via hun gemeenschappelijke gitarist Dominic Miller kwam Gardot dit keer terecht bij niemand minder dan de voormalige frontman van The Police. Sinds deze rockband er in 1984 de brui aan gaf, kent Sting een succesvolle solocarrière.

Hijzelf vertelt alleszins veel plezier te hebben beleefd aan de samenwerking, en hoopt ‘dat onze glimlach te horen is in onze stemmen’. “Little Something” is inderdaad een romantisch, Latin-getint nummer waaruit simpele vreugde klinkt. In het refrein, dat ze samen zingen, wordt duidelijk dat hun stemmen complementair zijn. De korte single werd bovendien gemixt door Robert Orton, de man die hits van onder meer Lady Gaga en Lana Del Rey op z’n palmares heeft staan.

“Little Something” is de eerste single van Sunset in the Blue, Gardots nieuwe album dat verwacht wordt op 23 oktober.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 september 2020

About Author

Ellen Vanneste Containing multitudes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief