Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Novo Amor – “If We’re Being Honest”

Ali Lacey vond in 2012 na een break-up nieuwe liefde in muziek en zo werd Novo Amor (Portugees voor ‘nieuwe liefde’) geboren. Met twee albums en twee eps op zijn palmares, is de Welchman onder liefhebbers van indiefolk intussen al even geen onbekende meer. Later dit jaar brengt Novo Amor zijn derde album Cannot Be, Whatsoever uit. Na “Halloween”, “Decimal” en “Opaline”, krijgen we vandaag “If We’re Being Honest” te horen.

Novo Amor voert ons met dit nummer opnieuw moeiteloos mee naar zijn feeëriek universum en betovert ons met een mooie tekst en zijn nog mooiere stem. Het nummer klinkt dromerig, ontwapenend en oprecht. Ook is de gelijkenis met Bon Iver weer treffend. Niets nieuws onder de zon dus, maar daarom niet minder mooi. Het introverte nummer bloeit halverwege helemaal open en laat menig luisteraar ongetwijfeld met een gelukzalig gevoel achter.

Cannot Be, Whatsoever komt uit op 6 november 2020 en liefhebbers kunnen de muzikale alleskunner op 1 mei 2021 live aan het werk te zien in Botanique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 september 2020

About Author

Louise Thesin I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too. Thursday, I don't care about you. It's Friday, mijn Spotify Release Radar is geüpdatet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief