Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott – “The Plan”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott – “The Plan”

Er was de voorbije maanden geen ontkomen aan Travis Scott. Met zijn progressieve hiphopstijl en energieke optredens werkte hij zich gestaag op naar de top en uiteindelijk naar een legend status. Alles wat La Flame aanraakt, lijkt wel in goud te veranderen en dat is eigenlijk nog steeds een understatement. Als creatieveling is hij vaak aan verschillende projecten bezig en net die eclecticiteit weerspiegelt zich ook steeds in zijn muziek. Op een opvolger van Astroworld zullen we nog even moeten wachten, maar met “The Plan” releaset hij nu wel al een nummer voor de soundtrack van de nieuwe Christopher Nolan-blockbuster Tenet.

Een dag later dan aangekondigd lost Travis Scott vandaag alsnog “The Plan”. Wat de reden van de vertraging is, is niet bekend, maar dat Travis Scott een eeuwige perfectionist is, kan wel het een en andere verklaren. Met het nummer probeert de Amerikaanse duizendpoot zich opnieuw uit te vinden en genremuren te doorbreken en dat lukt hem dan ook nog met verve. Veel lagen en een opvallend duistere sound nemen je mee op een waaghalzige trip, waar Travis Scott met zijn gekende autotune-vocals zijn stempel op kan drukken. Volgens Christopher Nolan was “The Plan” het laatste puzzelstukje van diens nieuwe film en dat geloven we maar al te graag na het beluisteren van het nummer.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1924 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott - "K-POP" (feat. Bad Bunny & The Weeknd)

Travis Scott is terug! De Amerikaanse rapper en producer brengt volgende week met Utopia zijn vierde soloalbum uit, vijf jaar na de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Death Cab for Cutie - "The Plan"

Death Cab for Cutie is niks meer, maar zeker ook niks minder dan een begrip in de indierockwereld. Met zijn gevoelige schrijverskunsten…
AlbumsRecensies

SZA - SOS (★★★): Verdronken in ambitie

In 2017 leek het alsof er een nieuwe superster was geboren in de vorm van SZA. Tijdens de zomer van dat jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.