Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson – “Good Enough”

Carlie Hanson is voor ons al lang geen onbeschreven blad meer, want sinds ze Yungblud vervoegde op diens tour is haar fanbase uitgegroeid en mag ze ons daar ook toe rekenen. Vorig jaar bracht ze haar eerste ep Junk uit, waarmee ze dan uiteindelijk ook zelf op tour trok door Europa en zichzelf zo nog een stukje verder in de kijker speelde. Haar debuutalbum is inmiddels in de maak en mag ten laatste in 2021 verwacht worden. Tot dan krijgen we nog een paar singles die de wachttijd moeten verkorten.

“Good Enough” doet ons in het begin wat denken aan “We Can’t Stop” van Miley Cyrus, maar slaat bij de eerste strofe dan toch een volledig andere weg in. In het nummer verkent Hanson verder het parcours dat ze in het verleden al mooi uitgestippeld heeft, maar laat ze vooral zien dat ze als artiest gegroeid is en toch nog wat meer spanning in haar nummers kan krijgen. “Good Enough” is dus zeker goed genoeg om ons te overtuigen.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

20 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief