Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles A. Swayze & the Ghosts – “Nothing Left to Do” & “Paid Salvation”

Dubbel goed nieuws van A. Swayze & The Ghosts. De Australiërs losten vandaag nog eens twee nummers uit hun aanstaande debuutplaat Paid Salvation dat binnen een kleine maand in de rekken ligt. Nadat de groep al enkele jaren als een wervelwind door de muziekscene in Australië wervelde, is de band heel goed bezig om in dit deel van de wereld hun naambekendheid te vergroten. De geplande tour in het kader van hun debuut moet de band nog even uitstellen, maar we hopen het viertal gauw eens in ons land aan het werk te kunnen zien. Met “Nothing Left To Do” en “Paid Salvation” draait de band helemaal warm voor een weergaloos debuutalbum.

“Nothing Left To Do” rammelt er lekker op los en neemt ons mee naar de rock ‘n’ roll van de jaren zeventig. Ruig en ‘to the point’ zonder tierlantijntjes presenteert zich A. Swayze & The Ghosts en dat valt in de smaak. Het tempo en de intensiteit liggen hoog en dompelen je helemaal onder in de wereld van de Australiërs. Met de titeltrack “Paid Salvation” slaagt de groep erin om daar nog een schep bovenop te doen. In vier en een half minuten word je overdonderd door de snedige sound en de intimiderende songtekst. De drums klinken lekker droog in de mix en zorgen mee voor de wilde rit waar je achteraf toch even van moet bekomen. Opnieuw twee veelbelovende nummers die alleen maar het beste doen vermoeden voor de rest van de plaat!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

19 augustus 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief