Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Archie X – “Loud Boy”

Charline D’Hoore nam vorig jaar deel aan The Voice en wist tijdens haar auditie de voltallige jury te overtuigen met haar cover van Little Mix. Daar begeleidde ze zichzelf op de gitaar, maar Charline speelt ook nog piano en saxofoon. Dat hield haar niet tegen toch versterking te zoeken bij het maken van muziek. Die vond ze bij Tom Lodewyckx, een muzikant die deel uitmaakt van onder andere de band van Liefde Voor Muziek en The Voice. Samen vormen de twee Archie X en een dik jaar nadat die auditie op tv kwam, is het tijd voor een eerste single.

“Loud Boy” begint met een stevige baslijn en zodra Charlines stem erbij komt, gaat de beat van start. Tussen het zingen door fluistert de zangers zo nu en dan haast angstaanjagend in het oor van de luisteraar. Niet alleen dat onderscheidt het nummer van het gemiddelde popdeuntje, maar ook de tempowisselingen tillen het funky lied naar een hoger niveau. “Loud Boy” gaat over een jongen die de aandacht probeert te trekken en met dit nummer weet Archie X die aandacht mogelijks naar zich toe te trekken.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief