Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Baker Grace – “Keeper”

Negentien jaar is ze nog maar, en toch heeft de Amerikaanse Chloe Grace Baker al een album en een razend populaire ep op haar naam staan. Als Bitter’s Kiss bracht ze op haar veertiende(!) het album Love Won’t Make You Cry uit, dat ze in de studio van haar vader had opgenomen. Hiermee verscheen ze op de radar van producer Scott Harris (Selena Gomez, Shawn Mendes, Dermot Kennedy). Enkele jaren van succesvolle singles volgden, met als hoogtepunt de release van de ep Girl, I know vorig jaar. Deze bracht Chloe Baker uit onder haar gewone naam en zo kon de wereld kennismaken met het popgeluid van de jonge zangeres.

Baker Grace heeft twee grote troeven. Enerzijds heeft ze bakken talent, zowel qua zang als qua songwriting. Anderzijds wordt de zangeres gedragen door talloze getalenteerde producers – niet onbelangrijk als je hevig aanleunt bij hiphop. We haalden Scott Harris al aan, maar het is Stefan Accardo die bij “Keeper” achter de knoppen staat. Op een ongelofelijke manier versmelt zijn muziek met de gouden stem van Grace. Waar hij de strakke beat stevig doorspekt met distorted synthblazers vult haar zuivere stem de hogere registers. Dat twee zo’n mooie synergie creëren valt niet te verwonderen, aangezien het duo dit jaar al samenwerkte voor drie andere singles.

“Keeper” is een single van Baker Grace’ twee ep Yourz Truly, die verschijnt op 28 augustus.

Facebook / Instagram / Twitter

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hana Vu - "Keeper"

De 21-jarige muzikante Hana Vu kwam voor het eerst in 2019 op onze radar terecht, waar we haar toen als een potentiële,…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 4 - 10 april

Filmpjes zijn er iedere week en iedere week valt meer op hoeveel er een lijn in zit. Dit keer hadden we te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.