Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maty Noyes – “Wrong”

De naam Maty Noyes zegt je misschien niet zoveel, maar als je weet dat het de stem van Kygo’s “Stay” is, klinkt ze je vast wel bekend in de oren. Dat nummer is ondertussen ook alweer vijf jaar oud, maar de Amerikaanse zangeres is daarom niet gestopt met muziek maken. Hoewel ze hier misschien weinig tot geen airplay krijgt, gaat het toch redelijk goed met haar carrière. Haar nummers hebben miljoenen streams op de teller staan en dat is niet eens zo gek. Maty Noyes maakt degelijke pop waarmee ze makkelijk grotere zalen gevuld zou krijgen. Met haar hitsingle “in my miNd” op kop tourde ze zo bijvoorbeeld al mee met Noah Cyrus en dat zonder debuutplaat. Die komt er met The Feeling’s Mutual dit jaar nog en ook het nieuwe “Wrong” zal daarop te horen zijn.

Op haar nieuwste exemplaar laat Maty de temperatuur tot ongeziene hoogtes stijgen. Dat komt voor een groot deel door de zwoele beats, maar ook haar stem speelt een grote rol. Op muzikaal gebied wordt er niet meer gedaan dan nodig, maar in de refreinen is het vooral de Amerikaanse zelf die de show steelt. Ze haalt hoge noten, waardoor de lyrics op de een of andere manier snel in je hoofd blijven hangen. Met een leuke boodschap als ‘hoe vreemd je jezelf ook vindt, er is helemaal niets verkeerd met je’, spreekt ze zo ook nog eens het overgrote deel van de jeugd aan. Het zou een radiohitje kunnen worden, die nieuwe van Maty Noyes. Alleen zal ze dan het geluk moeten hebben dat die radio haar hier ook oppikt.

The Feeling’s Mutual heeft nog geen releasedatum, maar zou dit jaar nog verschijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De vijf van "Den Beir" - 98

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…
Features

De vijf van "Den Beir" - 96

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 10 - 16 oktober 2016

Een week waarin er een probleem was met de begroting, een man genaamd Ken Bone plots wereldberoemd werd en er in Qatar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.