Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Izzy Bizu – “Tough Pill”

De Britse Izzy Bizu maakt al een aantal jaar muziek, maar haar doorbraak bij het grote publiek kwam er pas toen ze in 2016 te horen was op “Someone That Loves You” van HONNE. Sindsdien ging het alleen maar de goeie richting uit voor de jonge zangeres. Ze scoorde met “White Tiger” een hitje dat tot op vandaag nog regelmatig op de radio passeert. Het is ondertussen alweer vier jaar geleden sinds haar debuutplaat het levenslicht zag, maar ondertussen heeft Izzy alweer een opvolger klaar. The Things We Do For Love zou dit jaar nog verschijnen en aan eerste single “Faded” werd al duidelijk dat de Britse een andere richting uit lijkt te gaan.

Op haar vorige single konden we al horen dat Izzy Bizu niet meer zo poppy klonk als we gewoon waren en op het nieuwe “Tough Pill” trekt ze die lijn gewoon door. Dat betekent daarom niet dat de zangeres geen goede muziek meer maakt. Integendeel, want haar nieuwste exemplaar valt zeker in de smaakt. De zangeres speelt haar stem uit als één van de belangrijkste factoren op het nummer, maar de leuke beat en vele samples zetten de kers op de taart. Met af en toe wat backingvocals wordt er een soort nieuwe dimensie gecreëerd, waardoor “Tough Pill” helemaal niet zo ‘hard to swallow’ is. De nieuwe van Izzy Bizu werd een vlot poppy r&b-nummertje dat toch wel hoge verwachtingen voor album nummer twee schept.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singles

Nieuwe single Izzy Bizu & Dom McAllister - "MG"

De vrolijkste zangeres uit het Verenigd Koninkrijk is terug met nieuwe muziek en brengt weldra haar tweede album uit. Izzy Bizu ging…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Izzy Bizu - "Faded"

Moest er een prijs zijn voor vlot bekkendste naam, dan zou Izzy Bizu zeker een kanshebster zijn. De Britse zangeres debuteerde in…
LiveRecensies

Izzy Bizu @ Botanique: Blootvoets dansen op het tapijt

Gisterenavond werd het podium van de uitverkochte Orangerie in de Botanique voor een keer omgetoverd tot een zomers tuinfeest met lampionnetjes, kussens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.