Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AaRON – “Les Rivières”

Simon Buret en Olivier Coursier kwamen in 2007 met een knal in de bekendheid. Debuutsingle “U-Turn (Lili)” werd mede dankzij de film Je vais bien, ne t’en fais pas – met een jonge Mélanie Laurent in een hoofdrol – een absolute culthit in Frankrijk en zelfs in flink wat andere Europese landen, waaronder ook ons land. Het werd een succes dat de Fransen nooit meer zouden herhalen, waardoor we zeker in Vlaanderen daarna niet veel meer van hen hoorden.

Een paar singles volgden al rond de jaarwisseling en nu lijkt met “Les Rivières” de eindsprint richting het nieuwe album Anatomy of Light dat op 18 september uitkomt helemaal ingezet. AaRON komt dat nieuw werk normaal gezien ook op 17 november brengen in de Brusselse AB. Het minste wat je van AaRON kan zeggen, is dat ze zich steevast proberen heruit te vinden en voor een unieke sound kiezen. Dat is ook niet anders met “Les Rivières”, dat in het Frans en Engels door elkaar wordt gezongen en dat zo hard doet wegdromen dat je bijna de interessante boodschap zou missen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Trax Festival Roeselare: Verrassende line-up met een puike uitkomst

Trax Festival in Roeselare was dit jaar aan zijn zesde editie toe. Het festival op de Trax Site aan het station van…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 18 - 24 april

Een bewogen week in muziekland met één constante: het overlijden van de grote (niet letterlijk) Prince. De man leerde zijn volk dansen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.