Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Bohemes – “Von Fisennepark”

The Bohemes is een rockband uit Den Haag die hun muziek omschrijft als poëtische garagerock in een bontjas. Met een volledig nieuwe bezetting is deze groep klaar om Nederland en vervolgens de rest van de wereld te veroveren, en met “Von Fisennepark” leveren ze alvast een strakke debuutsingle af. Het nummer werd tijdens de lockdown op afstand opgenomen, maar de sound is desondanks beklijvend.

Met een lekkere vettige baslijn gaat het nummer meteen van start. Je hoor de britpop invloeden in de muziek, maar evengoed kan het allemaal wat ruiger klinken door af en toe wat luider uit te halen. Het tempo ligt verschroeiend hoog en dat zorgt er ook voor dat je “Von Fisennepark” kan blijven luisteren. De vocals van frontman Léon Huisman komen heerlijk binnen en zorgen voor de nodige attitude terwijl de gitaren blijven geven. Na een tweetal minuten is er een break om daarna weer stevig tekeer te gaan. Een heerlijk visitekaartje, deze eerste single!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bohemes - "Would You?"

De coronacrisis heeft The Bohemes blijkbaar niet erg getroffen. Integendeel: afgelopen dinsdag kondigde de Haagse indierockgroep een nieuwe knaller aan op haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.