Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Delta Goodrem – “Paralyzed”

Wie fan van het eerste uur is van de Australische soap Neighbours zou Delta Goodrem nog kunnen kennen in de rol van Nina Tucker. De Australische popkoningin overwon ondertussen kanker, is al sinds jaar en dag coach van de Voice Australia en verkocht van haar eerste vijf albums in totaal meer dan acht miljoen(!) stuks. Nu zit een zesde langspeler er stilaan aan te komen, want na “Keep Climbing” is er met “Paralyzed” alvast een tweede single uitgebracht.

Delta Goodrem maakte de voorbije decennia al meermaals indruk door popmelodieën te combineren met de nodige pathos en gevoelige pennenstreken, die ze perfect neerlegt op de piano. Dat deed ze al in laatste grote hit “Wings” in 2015 en dat doet ze opnieuw in “Paralyzed”. Het pianodeuntje ter inleiding is een oorwurm, het verhaal dat vertelt wordt doet de rest. De insteek: wat als jouw wereld plots helemaal stilstaat en moet worden heropgestart? Het devies van Goodrem: neem je tijd om je eigen toon te vinden en laat de muziek de rest doen. Neem er de tekst bij en laat je in vervoering brengen, want “Paralyzed” is dé coronasong waarvan je niet wist dat je hem nodig had.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 juli 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief