Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single L.A. WITCH – “Gen-Z”

Deze vrouwelijke band uit Los Angeles (hoe kan het ook anders) draait al een tijdje mee met een muziekgenre dat ergens tussen garagerock, lo-fi en punk ligt. Moeilijk in een hokje te steken, maar net dat maakt deze band interessant. Met hun drietjes maken ze bijna simplistische muziek die heerlijk in het oor ligt en soms weet je niet of je kan wegdromen of lekker kan wegscheuren. Aan de luisteraar de keuze.

Dit nummer is een traag, eenvoudig en wegdromend nummer dat door zijn monotoon ritme eenvoudig klinkt, maar elke muzikant hoort dat dit een weldoordachte song is. Want er zit muzikaal zeker en vast enkele doordenkers in. Ook is het catchy genoeg om er op een of andere manier wat hitgevoeligheid in te leggen. Het instrumentale neemt vaak de bovenhand, maar de leuke stem brengt het nummer naar een nog hoger niveau.

Voor mensen die graag eens afwisselen tussen wat dromerige, eenvoudige rock met af en toe een scherp kantje, dan kunnen we dit nummer enkel maar aanraden.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 juli 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief