Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sizzy Rocket – “Rollerskating”

Sizzy Rocket heeft haar klauwen boven gehaald, want de New Yorkse artiest is zeker geen kat om zonder handschoenen aan te pakken. Ze greep ons recent nog bij ons nekvel dankzij haar seksanthem “Smells Like Sex“, waarbij de bassen door ons lijf gierden en ze ons helemaal wist te verleiden. Als songwriter schreef ze al tracks voor o.a. Noah Cyrus, Hey Violet en Bea Miller, maar ook onder haar eigen naam weet ze meer dan ooit de aandacht te trekken.

Op haar vorige releases overdonderde Sizzy Rocket vaak met maar producties en teksten, en zo is “Rollerskating” een welgekomen afwisseling. De track is ondanks het lager tempo en andere productie-insteek iets minder ruig, maar verleidelijk blijft de single absoluut doordat Rocket deze keer ietwat hetzelfde pad als The Japanese House bewandelt. “Rollerskating” zorgt tussen al haar seksanthems voor een oase aan rust en is daarom zeker een aanrader voor iedereen die het graag soms iets rustiger doet.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief