Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fire in Her Eyes – “People of the Sun”

Fire in her eyes

Psychedelische muziek kent op dit moment weer hoogdagen. Ook het driekoppige Fire in Her Eyes uit Londen surft mee op deze golf. De twee zussen en een vriendin brachten al een tweetal liedjes uit, waarmee ze al wat aandacht en airplay kregen op onder andere BBC Radio 1. Nu bereiken ze ook ons met hun nieuwe single “People of the Sun”.

Het nummer klinkt als een aangename smeltkroes tussen invloeden uit de jaren zestig en zeventig. Met enkel een akoestische gitaar als begeleidend instrument, wordt de nadruk grotendeels op de harmonische samenzang van de drie vrouwen gelegd. De drie kennen elkaar blijkbaar al lang en klinken goed afgestemd op elkaar. Eenvoud en een uitstraling van rust zonder dat het saai wordt, zijn de troeven van het nummer. Ook niet slecht: er is een zeker gevoel aanwezig dat aan HAIM doet denken.

 /  /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.