Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yung Angel feat. PRINCESSBRI – “Lilith”

Roberto Ferri – Anima Mundi

SoundCloud is de plek bij uitstek voor jonge rappers om een podium te vinden. Het muziekplatform bezwijkt dan ook onder de duizenden cloudchasers die allemaal de nieuwe XXXTentacion of Lil Peep willen worden. De ene rapper slaagt daar al beter in dan de andere, en het lijkt erop dat we met Yung Angel een kanshebber hebben gevonden. Niet omdat hij een groot bereik heeft – of zich überhaupt zelfs al heeft bewezen – maar omdat PRINCESSBRI hem de eer van een feature gunde op nieuwste single “Lilith”.

Als twintigjarige trashrapper uit Canada heeft PRINCESSBRI al een aardige fanbase. Over Yung Angel daarentegen valt niets terug te vinden. Op zijn sociale media vinden we geen biografische informatie, maar wel heel wat anime en geschilderde bijbeltaferelen. Daarin zoekt Yung Angel duidelijk zijn inspiratie. Op zijn nieuwste single verwijst hij met “Lilith” naar de eerste vrouw van Adam (voordat die laatste dus een rib afstond aan God), maar ook naar de iconische animereeks Neon Genesis Evangelion. Zoals het een goede SoundCloudrapper betaamt, mompelt Yung Angel erop los. De tekst is dus niet altijd even duidelijk, maar dat draagt bij tot de mysterieuze vibe die gecreëerd wordt door de melancholische gitaarbeat. Spreid daarover de hemelse harmonieën van PRINCESSBRI en laat de unieke ervaring haar werk maar doen.

“Lilith” maakt deel uit van Yung Angels naderende ep The end is Nigh.

Twitter / Instagram / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 juli 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief