Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Speelburg – “When You Want Me”

Enkele weken geleden stelden we je voor aan de Belgisch-Amerikaanse singer-songwriter Speelburg uit Brighton. Met “World Is Falling Apart (this version)” bracht hij een eerste voorsmaakje uit zijn debuut Porsche dat op 18 september verschijnt. Zelf vergelijkt hij zijn muziek graag met Stevie Wonder en Gotye, en met die laatste kan hij meer dan één iets gemeen hebben. Hij heeft namelijk Belgische roots en alles in zich om een wereldhit te scoren. Met “When You Want Me” zet hij alvast een belangrijke tweede stap.

Waar zijn vorige single nog iets te voorspelbaar uit de hoek kwam, is “When You Want Me” een fris en positief indierock liedje geworden. Met rijke instrumentatie (gevuld door heel wat blazers en snelle percussie) brengt Speelburg al van bij het begin een warm gevoel mee. Die lijn trekt hij doorheen zijn volledig nummer door, waardoor de single een beeld geeft van hoe positiviteit moet klinken. Het is een simpel popnummer dat door zijn verfrissende dynamiek heel speels uit de hoek komt. Hij heeft zijn naam dus niet gestolen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify,

4 juli 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief