Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Louane – “Donne-moi ton cœur”

Anne Peichert verwierf in Frankrijk de nodige bekendheid na een halvefinaleplaats in The Voice in 2013, een jaartje later viel zowat geheel Franstalig Europa voor “Jour 1”. Ook in Vlaanderen kreeg ze de nodige airplay, terwijl Louane ondertussen als actrice ook aan een steile opmars bezig leek en zo de wereld aan haar voeten had met een gevierd openingsalbum Chambre 12 als culminatiepunt. De opvolger kon die hoge verwachtingen niet helemaal inlossen qua verkoopcijfers, daarna werd het in ons land wat stil(ler) rond de Française.

In maart dit jaar werd ze vervolgens mama van een eerste kindje, waarna Louane zich nu opnieuw op haar carrière kon gaan richten. “Donne-moi ton cœur” is geschreven door de bekende Belgische rapper Damso en geeft ons een inzicht in haar leefwereld in de muziek- én filmwereld. Het heeft daardoor iets chaotisch en danst op het ritme van een of andere roes. De clip surft helemaal mee op dat elan waarbij een knipoog naar cultfilm Requiem for a Dream niet veraf is, maar komt wel veel subtieler en vooral ook meer zomers en lichtvoetig binnen. Geen zekerheid op succes, wel erg genietbaar.

Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #24

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Emma Hoet – “arrogance bikini”

Al een aantal jaar timmert Emma Hoet aan haar muzikale carrière, waarbij de ondertussen 23-jarige Française al heel wat samenwerkingsverbanden aanging tijdens…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Damso - "Œveillé"

Damso is voor het grootse gros van de Franstalige jeugd een begrip en met meer dan anderhalf miljoen maandelijkse luisteraars behoort Damso…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.