Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Neo Eyes – “Ye Ye Ye”

Eerder dit jaar kwam Tsar B al naar buiten met nieuwe muziek, maar Justine is niet de enige van de familie Bourgeus die dit jaar nieuwe muziek uitbrengt. Haar broer heeft nu voor het eerst muziek op de wereld los gelaten en dat onder de naam Neo Eyes. We weten nog niet veel over hem en ook op zijn Instagrampagina vertelt hij niet al te veel over zichzelf. Er hangt voorlopig nog wat mysterie rond Neo Eyes, maar dat maakt dit nieuwe muziekproject nog net iets interessanter.

“Ye Ye Ye” is de titel van de debuutsingle en het is meteen een samenwerking tussen meerdere Bourgeus familieleden. Tsar B nam de vocals voor zich waardoor het nummer al een beetje vertrouwd aanvoelt. Tijdens het refrein wordt er niet eens gezongen, maar geneuried waardoor het nummer zelf ook wat mysterieus is. De beat werkt zeer aanstekelijk en maakt stilzitten haast onmogelijk. Dansen is dan ook verplicht op dit nummer. “Ye Ye Ye” doet verlangen naar meer, veel meer.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1 juli 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief