Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A. Swayze & The Ghosts – “Cancer”

Normaal gezien hebben we het zo niet voor spoken, maar voor A. Swayze & the Ghosts maken we graag een uitzondering. Het viertal uit Australië heeft de afgelopen twee jaar bijzonder wat buzz gekregen in eigen land, maar ook elders is de naam van de band al een klein begrip geworden. Hun debuutsingle brachten ze nog uit bij Rough Trade, maar ondertussen sieren ze het rooster van Ivy League Records tussen kleppers zoals Rolling Blackouts Coastal Fever en The Teskey Brothers. Hun debuutplaat Paid Salvation verschijnt op 18 september en daaruit krijgen we nu al het sterke “Cancer” te horen.

A. Swayze & the Ghosts blazen punkrock met hun nieuwe nummers nieuw leven in. Voor “Cancer” lieten ze zich inspireren door de beginjaren van house en dat zorgt voor een spannende vier minuten muziek. De repetiviteit van de bas en gitaar zorgen ervoor dat je gekluisterd en gespannen zit te luisteren naar frontzanger Andrew Swayze. Tijdens het refrein zorgt de elektrische gitaar voor variatie en net dat zorgt ervoor dat “Cancer” nooit weet te vervelen. A. Swayze & the Ghosts presenteert zich op “Cancer” heel snedig en energiek, een lijn die ze op hun debuut hopelijk zullen doortrekken.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1623 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Snakeheads - "Shit I Don't Have Time For" (feat. A. Swayze)

Het was op 15 maart dag op dag een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Pete Lusty, oprichter van Ivy…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
AlbumsRecensies

A. Swayze & the Ghosts - Paid Salvation (★★★★): Sloopkogel deluxe

Als je bang bent dat we weer een alinea gaan vol spuien met lof over Australische punk, vrees niet: alinea twee staat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.