Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Phoebe Coco – “Brick Wall”

Wanneer de naam Phoebe valt denken velen aan de zangeres van “Smelly Cat” uit Friends, maar er zijn nog Phoebe’s die zich op de muziek smijten. Naast de ondertussen bekende Phoebe Bridgers kunnen we sinds 2018 ook Phoebe Coco terugvinden op Spotify. De zangeres bracht al een achttal nummers uit en er zit een debuutalbum aan te komen. Live wordt Coco vergezeld door een tweeling en een drummer om haar elektronische muziek met een piano op de voorgrond over te brengen.

“Brick Wall” is een subtiel opvallend nummer. Het nummer is geen schreeuw om aandacht, maar toch eist het nummer dit op. De aangename stem, vaak met meerstemmige zang, zachte beat en een hoop leuke geluidjes zijn gewoon een verwennerij voor de gehoorgang. Gedurende drieënhalve minuut bevinden we ons in de wereld van Phoebe waardoor we gaan uitkijken naar dat debuutalbum.

Facebook / Instagram

5 juni 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief