Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dotter – “Backfire”

Moest er nog twijfel zijn over de toekomst van de Zweedse pop, dan hebben we goed nieuws. De opkomende artieste Dotter grijpt haar lot met beide handen en gaat volop voor een internationale carrière. Nadat ze Zweden net niet op het Songfestival mocht vertegenwoordigen, gebruikt ze nu wel het podium dat ze kreeg om nog eens de aandacht naar haar sterke poptracks te trekken. Er zit nog heel wat te borrelen in deze jonge pop-prinses, dat lijkt ons dankzij de nieuwe single alvast duidelijk.

Dotter werd door verschillende media al omschreven als een moderne kruising tussen ABBA en Lana Del Rey, maar is vooral een popartieste die graag vrolijke popmuziek maakt. In “Backfire” vuurt ze haar loepzuivere stem, begeleidt door stevige popbeats, op ons af en we vinden dan ook interesse in deze single. Het is langs de ene kant wat voorspelbaar, maar dat maakt de edginess van het totaal plaatje met grote voorsprong goed.

Facebook / Instagram 

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

5 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief