Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Aerosmith eerste naam voor Graspop 2021!

Het zal dit jaar een zomer worden zonder festivals, maar dat weerhoudt heel wat organisaties er niet van om alles op 2021 te zetten. In Dessel zouden ze deze maand normaal de 25ste verjaardag van Graspop Metal Meeting vieren met een XL-editie. Op de affiche stonden onder andere Iron Maiden, Aerosmith en Deep Purple. Van die eerste weten we al dat die volgend jaar niet terug zou komen, aangezien de band enkele dagen later in het Sportpaleis staat. Aerosmith komt daarentegen wel naar GMM21. Sterker nog, de Amerikaanse rocklegendes sluiten op zondag 20 juni Graspop af met een exclusieve Beneluxshow. Daarnaast viert de band volgend jaar nog eens haar 50-jarig bestaan. Nog een reden om te vieren dus!

Meer namen voor GMM21 worden in de komende maanden bekend gemaakt. De ticketverkoop start later dit jaar. Meer info vind je op de website van het festival. 

5 juni 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief