Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gordi – “Unready”

Over een paar weken verschijnt het tweede album van Gordi, Our Two Skins. In de aanloop daar naartoe kregen we al enkele singles waarop we hoorden dat de Australische zich van een persoonlijkere kant toont en vooral het concept less is more hanteert. Het hoogstwaarschijnlijk laatste voorproefje van het album, “Unready”, komt in twee versies. De ene versie is net iets grootser dan de andere en duurt zo’n halve minuut langer, maar de echte verschillen zijn minimaal en vooral toe te schrijven aan productionele keuzes, denk aan de instrumentale outro op “Unready (aO2Sk)”.

Waar de vorige singles relatief kleine en intieme songs waren, lijkt “Unready” de vreemde eend in de bijt. De intro is indrukwekkend, groots en legt de lat voor de rest van het nummer ongelofelijk hoog. Er is echter geen enkel moment waarop we twijfelen aan Gordi. Voor het eerst doet ze ons een beetje denken aan Haim, vooral in het samengaan van vocalen en drums. Naar het refrein toe voelen we de spanning opbouwen, om even later de woorden uit het intro weer te horen. ‘The ground underneath my feet was cold, I wasn’t looking for you‘, zing je na een paar keer horen ongetwijfeld mee. We durven zelfs te stellen dat Gordi met dit nummer wel eens haar radiodebuut in de lage landen zou kunnen maken.

Our Two Skins verschijnt op 26 juni en belooft alvast een bijzondere plaat te worden.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "HONEST"

Jeremy Zucker is een van de populairste stemmen in de indiepop van het moment, met zijn relaxte look, geluid en samenwerkingen met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KHEA, Julia Michaels & Becky G - "Only One" (feat. Di Genius)

Een samenwerking van formaat die niemand had zien aankomen. Dat is de nieuwe single van KHEA met Julia Michaels, Becky G en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Cherry Flavored Stomach Ache"

Muzikale families zijn geen uitzondering, maar dat drie zussen samen een band beginnen en het langer dan een album volhouden, is dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.