Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Timsters – “Don’t You Give Up”

Timsters’ stem klinkt als een mengeling van The Weeknd en Gus Dapperton. Zijn beats doen denken aan Jungle en de hele aesthetic lijkt gestolen uit een héél foute eightiesfilm. We bedoelen maar: kijk gewoon naar de snor van deze Franse jongeman. Dit alles maakt van Timsters echter geen wansmakelijke copycat. Allesbehalve! Door van uiteenlopende invloeden de meest opmerkelijke elementen te selecteren en die in één geheel samen te gieten is Timsters werkelijk, en in elk aspect van het woord, geniaal.

Op “Don’t You Give Up” sloeg Timsters de handen in elkaar met producers Janee en Narou – allebei veel bekender dan hemzelf. Daarom is het zo gek dat er van die features eigenlijk niets te horen is op de nieuwste single. “Don’t You Give Up” schreeuwt gewoon ‘eighties!’, zodat je je onmogelijk niet kan inbeelden hoe popiconen als Prince en Madonna hun heupen losschudden op deze dansplaat. Met een doordachte tekst op een catchy melodie laat hij ons terugdenken aan een tijd waarin veel van ons niet eens geboren waren. We worden er zelfs weemoedig van. Waarom zitten we nu vast in een quarantaine en niet in de jaren tachtig?

Op 24 april speelde Timsters voor ons nog een livesessie op Facebook, maar we kunnen niet wachten om ook eens in het echt te grooven op zijn heerlijke muziek.

Facebook / Twitter / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief