Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Olivia Dean – “Baby Come Home”

We houden ervan als er jonge, poppy soulstemmen uit het Verenigd Koninkrijk opstaan. Kijk bijvoorbeeld maar naar de metamorfose die Jorja Smith de afgelopen jaren doormaakte, of naar hoe Joy Crookes stilaan uitgroeit tot een ster. Iemand die zich in het rijtje van die laatste mag rekenen is Olivia Dean. De jonge zangeres heeft een stem als een klok en weet je te intrigeren met haar donkere, maar o zo poppy sound. Met nog maar een handvol nummertjes wist Olivia al heel wat fans om haar vinger te winden. Met zo’n 250.000 maandelijkse Spotify-streams liggen de kaarten er in elk geval goed voor. We zijn dan ook bijzonder benieuwd waar de zangeres binnen pakweg een jaartje staat.

Laten we vooral beginnen in het heden, want vandaag heeft de jonge zangeres weer een pareltje aan haar discografie toegevoegd. “Baby Come Home” is volledig DIY in elkaar gestoken. Het artwork is het slaapkamerraam van de zangeres, de vocals werden door haarzelf opgenomen… Het doet in elk geval niet af aan de kwaliteit, want een donkere, rustgevende gitaar neemt ons meteen mee naar dromenland. Olivia’s stem klink zeemzoet en brengt ons hoofd nog wat meer in de wolken. Het is dus lekker wegdromen op de nieuwste worp van de Britse. Er zit misschien niet bijzonder veel variatie in het nummer, maar dat zou in dit geval alleen maar afdoen aan sfeer en kwaliteit. Het ziet er in elk geval goed uit voor Olivia en we durven haar en zeer mooie toekomst voorspellen.

Maandag ontdek je haar live aan het werk tijdens onze Winterslaapsessies.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1577 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Loyle Carner - hugo (★★★★★): Een les in kwetsbaarheid

In de jaren die zijn verstreken sinds Loyle Carner zijn laatste album, Not Waving, but Drowning, op ons afvuurde, is er veel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olivia Dean - "Danger"

De talentenpoel van aan de andere kant van het kanaal puilt alsmaar meer uit van de visjes die aan de rand van…
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 2): Nederland boven met een Brits sausje

De tweede dag van Down The Rabbit Hole ging van start onder een stralende zon net zoals de vorige dagen het geval…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.