banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Rome – “Hurry Home” (feat. beabadoobee & Jay Som)

De Filipijnse No Rome heeft vorig jaar nog maar net een ep uitgebracht, maar is alweer helemaal terug met plannen voor een nieuwe. Een eerste voorsmaakje daarvan krijgen we vandaag in de vorm van “Hurry Home”. Daarop krijgen we in elk geval niet alleen de jongeman zelf te horen, maar werkt hij ook samen met opkomende talenten als beabadoobee en Jay Som. Eerstgenoemde deelt het label met No Rome, terwijl Jay Som onlangs nog een rolletje kreeg in de coverserie van Soccer Mommy. Nu zijn ze dus allemaal samen te horen op één nummer, dat nota bene ook nog eens geproduceerd werd door George Daniel van The 1975.

Die dromerige combinatie van artiesten zorgt vanzelfsprekend ook voor een dromerig nummer. “Hurry Home” start heel intiem met enkel een akoestische gitaar en de timide stem van beabadoobee. Even later wordt dat vervoegd door heel wat elektronica, maar net genoeg om een overkill te voorkomen. Alle stemmen nemen het van elkaar over en we krijgen wat flarden van saxofoon te horen. Allemaal heel zweverig dus, maar langs de andere kant blijven we daardoor een beetje op onze honger zitten. De invloed van The 1975 is ook duidelijk hoorbaar, maar ook daar werd het na een tijdje redelijk saai. Jammer, want het is zeker een leuk nummer. Alleen niet meer dan dat.

“Hurry Home” is de eerste single van een nieuwe ep die later dit jaar volgt.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1051 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oscar Lang – Chew The Scenery (★★★): Vaarwel bedroompop, hallo indierock

Hier is hij dan: het debuutalbum van het Britse bedroompopfenomeen Oscar Lang. Zijn eerste langspeler Chew The Scenery is er eindelijk na…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Lang - "Write Me A Letter"

Oscar Lang brengt ons vandaag een stapje dichter bij zijn debuutalbum. De kroonprins van de Britse bedroompop releaset zijn eerste langspeler Chew…
AlbumsRecensies

beabadoobee - Our Extended Play (★★★½): Een eclectisch toetje

Vorig jaar nog lanceerde beabadoobee, een jonge Londense met een hart voor terugblikken, haar debuutalbum Fake It Flowers. Dat gebeurde met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.