Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lune – “Where do love go”

We kunnen je honderden Noorse bosnimfen opsommen; denk bijvoorbeeld aan AURORA of Anna of the North, maar met Lune fladdert er een nieuw elfje rond. De zangeres weet je in elk geval instant te betoveren, en daarvoor haalt ze alles uit de kast. De hele aesthetic die rond haar project hangt, staat in het teken van een dromerige, feeërieke wereld. Het is daar dat Lune ons mee naartoe wil nemen. De wereld waarin we – volgens haar – kunnen ontdekken wie we echt zijn. Op haar nieuwste “Where do love go” komen we in elk geval al te weten waar de liefde vandaan komt.

Vanaf de eerste seconde horen we de nimfen al het bos uitkomen, ondersteund door wat catchy synths. Lune haalt haar zeemzoete stem boven, die ons meeneemt op een liefdevolle trip. De beats klinken al wat strakker en de zangeres gaat met haar stem de hoogte in. Wie dan de tracktitel kent, kan de refreinen al moeiteloos meezingen. Het nummer zit na enkele luisterbeurten dus al helemaal in je hoofd en het is niet van plan om daar snel weer weg te gaan. Lune is even weggeweest uit het muzieklandschap, maar is nu helemaal terug en kan ons vrolijk krijgen met haar nieuwste worp.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief