Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kelsey Lu – “Morning Dew”

Is er een mooier instrument dan de cello? Wellicht niet en dat weet Kelsey Lu ongetwijfeld ook. De klassiek geschoolde muzikante en zangeres bespeelde haar snaren al voor artiesten als Solange en Florence + The Machine, maar betovert des te meer met haar eigen muziek. Haar fenomenaal debuutalbum Blood haalde onze lijst van beste albums van 2019 en ook live maakt ze indruk door haar innemende persoonlijkheid.

Haar nieuwste single “Morning Dew” schreef Lu al jaren geleden, toen ze nog in een leerfabriek werkte en aan hartpijn leed. Ze haalde het vorig jaar terug boven en het eindresultaat is zoals we dat van haar gewoon zijn. Het nummer is buitenaards elegant en beklijvend van begin tot einde, waardoor we weer wegkwijnen onder een laken van melancholie. “Morning Dew” is een wondermooi nummer dat de muzikale tristesse van Kelsey Lu weet te schetsen en iets met de luisteraar doet.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief