Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Julie Bergan – “Commando”

In haar thuisland Noorwegen is Julie Bergan al een vast begrip binnen de muziekscène. Daarbuiten is ze nog niet zo bekend, maar wat niet is kan nog komen. Zeker als de muziek van goede kwaliteit is, en we beloven je, elke popliefhebber zal als een blok voor de zangeres vallen. Met inspiratiebronnen die gaan van The Backstreet Boys over The Beatles tot Rihanna heeft Julie in elk geval heel wat te bieden en dat nu ze zo nog maar net tram twee is opgestapt. Dat belooft!

“Commando” werd in elk geval een feestnummer eerste klas. De song duurt niet bijster lang, dus moet Julie ons wel meteen bij de keel grijpen. De beats vliegen ons om de oren en er komen heel wat samples aan te pas. ‘Niks nieuw onder de zon’, horen we je al denken, maar dan zit je fout. De Noorse weet voor een vernieuwende sound te gaan en die klinkt helemaal niet plat. Wel gaat ze volgens ons een mooie toekomst tegemoet, want haar combinatie tussen stevige beats, af en toe wat akoestische gitaren en een goeie stem zal – wanneer dat weer mag – vast en zeker de fuifzalen domineren. Wij kijken al uit naar wat Bergan nog meer te bieden heeft, maar voor nu zijn we al zeer tevreden met “Commando”.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief