Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Fredo – “Hickory Dickory Dock”

De Londense MC Fredo is al enkele jaren aan het bouwen aan zijn carrière. Zo begon hij in 2010 met enkele vrienden aan een hiphopcollectief Harrow Road Boys, maar die groep is nooit echt van de grond geraakt. Ze kwamen wel in het nieuws, maar dat was niet zo positief. De Harrow Road Boys was dan ook een beruchte Londense bende die bekend staat rond heel wat onzedelijke feiten. De rapper baseert zijn songteksten dan ook voornamelijk op zijn drugshandelende levensstijl en het geld dat hij verdient. Dat kunnen we vooral horen in zijn grootste hit “Funky Friday” die hij samen met collega rapper Dave uitbracht.

Het raptalent Fredo is ook tijdens de lockdown druk bezig met het opnemen van nieuwe singles. Zo kregen we eerder al “Scorpion” die we redelijk hoog terug kunnen vinden in de Engelse hitlijsten. Ook met zijn nieuwste nummer “Hickory Dickory Dock” is er een grote kans dat we hem binnenkort terug in die lijst zullen vinden. Op die single horen we de rapper anders dan ooit te voren. We kunnen zelfs zeggen dat het wat weg heeft van het niveau van de rapgoden Stormzy en Dave. Met een relaxte flow stroomt hij dan ook over de speelse track die geproduceerd werd door Swifta Beater. De West-Londense artiest is al best bekend over het kanaal, nu is het afwachten tot ze hem hier in België beter leren kennen.

“Hickory Dickory Dock” kunnen verwachten op het tweede studioalbum van Fredo dat er binnenkort zit aan te komen. Er is spijtig genoeg nog geen officiële releasedatum.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

23 mei 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief