Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Call Me Loop – “Strike”

Livestreams op Instagram is iets wat we deze tijden van verschillende artiesten kunnen bekijken. Ze vullen die meestal met een Q&A, enkele covers en soms ook nieuwe nummers. Zo konden de grote fans van de jonge popster Call Me Loop vorige week al een klein stukje horen van het emotievolle “Strike”. Sommige fans werden zelfs beloond met een exclusieve Zoom-party waar de gelukkigen haar nieuwe nummer op voorhand al enkele malen mochten beluisteren. De zangeres die geïnspireerd werd door de supersterren uit de jaren ’90 en ’00 weet zich daardoor goed in het daglicht te zetten en weet zo steeds nieuwe fans te winnen. Die nieuwe volgers zullen nu nog wel dubbel zo snel volgen als ze haar kersverse single horen.

De Londense popartieste heeft volgens ons met “Strike” dan ook een heerlijk hedendaagse single uitgebracht die bij de fervente popliefhebbers zeker in het goede laatje terecht gaat komen. Met wat invloeden van actuele artiesten zoals Banks en Tove Lo weet de zangeres dan ook een energieke gevoel over te brengen. Ook haar rauwe en confronterende songteksten komen brutaal en emotioneel over, en dat is net het doel van de Engelse singer-songwriter. We merken dan ook dat ze haar best doet om een innovatieve sound te creëren, al lukt dat nog niet helemaal en doet het ons iets te veel aan andere artiesten denken. Call Me Loop kan zeker en vast aan de top geraken, dat zullen we niet ontkennen, al moet ze dan toch iets vernieuwend produceren.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

 

23 mei 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief