Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single lyra messier – “Infraviolet”

© Anne-Leen Declercq

Zonder een label muziek uitbrengen was lange tijd een utopie, maar de opkomst van het wereldwijde web opende heel wat deuren. Meer dan ooit geven jonge artiesten hun ziel bloot op zelfgemaakte nummers die ze vervolgens op SoundCloud of Spotify releasen. Ook België heeft zo heel wat jonge artiesten die vanuit hun slaapkamer muziek maken voor andere muziekliefhebbers. Onder hen ook lyra messier, een Gentse muzikante die haar zelfgeproduceerde nummers stilaan wat meer met de wereld wil delen.

De leadsingle van haar vierde album is er meteen eentje met een duur van meer dan vijf minuten en kreeg de naam “Infraviolet”. Zang of teksten krijg je bij messier niet te horen, want het zwaartepunt ligt op de instrumentale productie die aftastend en onaantastbaar overkomt. De dansbare beat en de instrumentatie verspreiden een donkere flair, die uitmondt in een trancetoestand die je naar een verbazingwekkende plek loodst. Ook deze nieuwe, Belgische slaapkamerproducer kan er overduidelijk iets van en dat zal ze ongetwijfeld nog bewijzen.

Het naamloze vierde album van lyra messier verschijnt op 5 juni.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief