Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yuna – “Stay Where You Are”

De lijst van artiesten waarmee Yuna al samenwerkte is een bloemlezing van hetgeen er leeft in de Amerikaanse r&b en hiphop wereld. Van Tyler, The Creator tot Usher en Jhené Aiko, ze doken allemaal al in de studio met de Maleisische zangeres die ondertussen tot de grootste sterren uit het Zuid-Oosten van Azië hoort. Ondertussen verblijft Yuna vaker in Los Angeles om met producers samen te werken, waardoor haar sound telkens Amerikaanser begint te worden.

Na haar zeer gesmaakt vierde album Rouge, komt met “Stay Where You Are” voor het eerst een voorsmaakje van haar vijfde project uit. De track is zeer subtiel en ingetogen met maar weinig elektronische elementen die zich moeien in het geheel. Des te centraler staat daardoor Yuna zelf die onder begeleiding van een piano zichzelf weer in de kijker weet te zingen. Een zeer sobere, maar toch ook mooie ballade die ze zo aan haar discografie kan toevoegen.

https://soundcloud.com/yunazarai/stay-where-you-are-1

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Yuna @ Rotonde, Botanique: soulvolle Maleisische popprinses verovert Belgische publiek

Zondag speelde Yuna haar eerste show in Brussel. In België kent ze voorlopig nog een bescheiden succes maar deze Maleisische zangeres heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.